Een goed product  leveren, lpg-systemen op de juiste manier ingebouwd, goed afgewerkt, met een lange levensduur en goede after sales service.
Om dit te kunnen doen leveren wij uitsluitend LPG apparatuur van gerenomeerde merken, waarvan de fabrikant staat voor een vlotte en correcte garantieafwikkeling en beschikt over een ruim dekkend servicenetwerk.

Lucardie LPG Techniek is aangesloten bij de vereniging van inbouwspecialisten LPG Totaal

Het gaat bij ons niet alleen  om een lpg installatie inbouwen, ook nazorg moet goed kunnen zijn. Goede afspraken en correcte afhandeling resulteert in tevreden klanten die graag terugkomen voor de volgende LPG installatie. Een goed concept, want inmiddels hebben we een ruime vaste klantenkring  waarvan sommige al vanaf 1988 sinds de start van ons bedrijf lpg installaties laten inbouwen en onderhouden.

Voor lpg inbouw, reparatie/revisie, lpg keuringen, controlebeurten en alle andere LPG en CNG vragen kunnen wij altijd een oplossing  bieden.

Wat doen we nog meer;
*Controlebeurt en onderhoud  alle lpg installaties.
*Gasinstallaties voor recreatiedoeleinden o.a.  campers.
*kenteken omzetten van G2 naar G3,  dit kan in per geval met alleen een  administratieve procedure of, indien nodig, met aanpassing van de  lpg installatie.
*verkoop  onderdelen  voor propaan- en autogasinstallaties.

 

Offerte LPG inbouw